Tand nummer 2

Den här veckan har varit lite extra grinig. Även om Tuva inte är särskilt grinig ens då. Det är inte så konstigt heller då jag kunnat känna den andra tanden jätte tydligt genom tandköttet men den har inte riktigt velat tränga igenom. Det tog några dagar. Nu kan Tuva stoltsera med 2 supergulliga små tänder.
Vi har i veckan gjort BOEL-testet. Allt såg jätte bra ut och fröken växer precis som hon ska. Hon följer sin egen kurva utmärkt. Hon ligger ett steg över normalkurvan. Men det är inte så konstigt då jag låg långt över normalkurvan hela graviditeten.
Tuva pratar sitt egna språk. Dadada har hon kunnat säga länge. Ett videoklipp på det hittar ni HÄR. Hon har nu även börjat säga hejhej hyfsat rent. Så gulligt. Ska se om jag kan få även det på video framöver. Så sänder vi en liten tanke till lilla Rasmus som nu kan säga mamma.

Den här veckan har vi haft besök av syrran och R, varit på mammafika hos Jenny och Malte, varit på bvc, hälsat på syrran och R, varit på middag hos Mickes farmor och farfar (där var även Mickes pappa, Lena och Mickes faster från södra Sverige) sprungit på stan, grillat med syrran och familj och firat bästa syrran på hennes födelsedag.

Gå gärna in på min andra blogg med http://lottaume.blogg.se/.


Tuva är ute och går med hjälp av pappa


Mamma fika hos Jenny och Malte


Bus framför spegeln




Middag hos Mickes farfar och farmor


Mys med mamma


Båda tänderna tittar fram



Kramar familjen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lill trolle...alltid så snäll å glad :) älskar er!!!! puss

2011-06-05 @ 23:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0