Dubbeldop

Tuva växer och växer, vi har nu storlek 74 på henne. Även i utvecklingen går det undan. Hon sträcker sig efter saker hon vill ha. Hon har fått mycket mer humör och accepterar inte alls lika mycket som innan. Det händer nya saker varje vecka. Det är så spännande :)

I veckan har vi haft fullt upp, vi har varit på fika hos Jennie med mammagänget och barn, jag har varit hos naprapaten för att bota ryggproblem, vi har varit på rea på lilla mirakel och fika hos Tess, vi har bakat, vi har döpt Tuva och Rasmus och varit på middag både hos min mamma och pappa, vi har storhandlat och städat.

Vill du läsa mer utförlig gå gärna in på min andra blogg http://lottaume.blogg.se/

Cilla var får fotograf på dopet. Bilderna blev SUPER, jag skulle kunna dela med mig av alla, men hon tog över 200 bilder. Så här är ett väldigt litet urplock från dom :D























Tack för alla fina presenter och för att alla kom och gjorde dagen perfekt!

Kramar familjen.



Härliga sol

I veckan har solen verkligen skämt bort oss. Vi håller tummarna för att våren är på ingång - på riktigt den här gången. Balkongmöblerna är framtagna och vårjackorna väntar otåligt i garderoben.
Lillan har lagt sig till med en ny min. Hon suger in underläppen och "snuttar" på den, det ser bara för sött ut. Jag tycker att hon blir mer och mer med för var vecka som går. Lillan håller på att bli stor.

På grund av förkylning har vi hållit oss hemma större delen av veckan. Några höjdpunkter förutom promenader ner till bölseholmarna var besöket på Lilla mirakels lagershop (där jag köpte 2 vårmössor till lillan) och prästens besök för att planera dopet. Nu laddar vi batterierna för nästa veckas äventyr.



På Bölesholmarna i början av veckan.


Vi gick så långt att lillan hann vakna.


Den nya minen.


En av dom nya mössorna.


Den andra nya mössan.


Bölesholmarna i sutet av veckan.


Vi hade sällskap av syrran med barn och Palle då.


Kramar familjen.

Förkylningstider

Det verkar vara många som är sjuka nu i både det ena och andra. Tuva är sedan fredagskväll ganska snorig och har även dragit på sig lite hosta. Vi håller tummarna att det inte blir så mycket mer än så. Att det räcker med att hålla sig hemma några dagar för att hon ska bli bättre. Den här veckan har hon börjat "prata" mycket mer. Hon nästan skriker och överröstar allt och alla. Det är verkligen jättegulligt men blir lite jobbigt i längden. Det är tur att det går att proppa igen med tutten.

I veckan har vi varit på babysång, träffat Anna och Doris på stan, varit på öppna på Ålidhem och farmor har hälsat på.



Pratar så högt det bara går.


Laddar för babysång.


Hon "sjöng" med nästan hela tiden.


Redo för stadsrunda.


Nyvaken och på bästa sitt bästa humör.


Har man inget annat att bita på duger tröjan fint.


Öppna på Ålidhem med sötaste Ebba.


Gymmar för fullt.


Kramar famljen.

Vårväder

Denna vecka har bjudit på underbart vårväder. Det är otroligt vad lite sol och värme kan göra under för kropp och själ. Tuva har börjat "prata" mer och mer och högre och högre. Jätte charmigt om än lite väl livligt ibland. Jag har börjat operation säg mamma - och Micke flikar in pappa när tillfälle ges.

Denna vecka har vi hunnit med en promenad broarna runt, babysång, besök hos Tuvas gammelfarfar som fyllt år, öppna förskolan med Sandra och Moa, Anna och Doris och vi träffade Therese och Fanny där, stadstur med Helena, middagsbjudning och idag Mary Kay make-up konsultation med Clary för att sedan ta en promenad och fika med Cilla.

Glöm inte kika in på http://lottaume.blogg.se/


Snöborgen vid hamnmagasinet. Super mysigt.


Övning ger färdighet, hon kan förflytta sig i stolen nu.


Sötnosen.


Hon är nästan alltid glad.


Gamelfarfar.


Nyvaken och på lysande humör.


Kramar familjen.

RSS 2.0