Semester

Jag har inte varit så aktiv här på senaste eftersom jag valt att bara uppdatera min andra blogg under semestern. Så därför blir det rätt många bilder idag. För mer information och fler bilder gå gärna in på min andra blogg HÄR.

Tuva växer så det knakar. Jag tycker hon blir mer och mer barn lik. Inte så mycket bebis kvar. Hon har äntligen fått 4:e tanden. Den har bråkat med henne i nästan två veckor innan den till slut sprack igenom. Hon kryper inte men drar sig bakåt - vilket i förlängningen gör att hon inte sitter kvar där man satt henne. Hon försöker klättra upp mot soffan, även fast det går rätt dåligt och hon bara tar sig upp på knä. Hon är from idag flyttad till eget rum. Så våran lilla bebis är inte så liten längre och inte så mycket bebis heller.

Vi har gjort rätt mycket dom senaste två veckorna. Så vi tar det i bilder bara idag.



Leker på mattan innan semester resan.


T hälsade på.


I bilen ungefär 17 mil norr om Vänersborg.


Tillsammans med kusinerna Alva och Kevin.


Sötaste lill kusinen Ella på Liseberg.


Tuvas första karusell, det tyckte hon var väldigt kul.


Hela famljen på shopping äventyr.


Vi testade på campinglivet före shoppandet....


.... och kom faktiskt rätt billigt undan.


Ellas dop.


Stolta syskon.



Mamma mys.


Dyr lunch i Lysekil.


Tillsammans med kusinerna.


På Nydala efter hemkomst.



Kramar familjen.

Tand nummer 3

Tuva blir bättre och bättre på att röra sig. Det handlar fortfarande om väldigt små sträckor. Hon kan numera snurra sig runt när hon ligger på mage. Så jag misstänker att det inte är allt för länge kvar tills hon förstår hur hon drar sig fram eller puttar sig bakåt. När hon sitter sträcker hon sig hela tiden efter saker. Jag tror att hon medvetet kastar sakerna långt bort för att se om hon kan nå dom. Det resulterar 9 gånger av 10 att hon hamnar på mage.
Hon har fått sin 3:e tand i veckan. En liten skrutt uppe. Hon är fortfarande rätt grinig och dreglar en hel del. Så jag misstänker att den 4:e inte är allt för långt bort heller.

I veckan har vi umgåtts en hel del med syrran och söner. Först på promenad och parkhäng, sedan har vi besökt Norrmjöle havsbad två dagar i rad, vi har varit på middag hos min pappa eftersom min faster från dalarna var på genomresa och ville ses, Tuvas farfar har hälsat på och vi har hälsat på Tuvas farmor.

Titta gärna in på min andra blogg HÄR. Senare ikväll kommer jag uppdatera med ett nytt videoinlägg.


Nya fina solhatten


Parkhäng



Norrmjöle havsbad dag 1


Norrmjöle havsbad dag 2 (då jag fick med mig systemkameran)


Finklädd för släktmiddag


Nyaste leksaken


Nyvaken


Spännande med en kompis i spegeln


Avbryter leken för att det kliar så hemskt i munnen



Kramar familjen.

RSS 2.0