Hon går

Tuva har tagit sina första steg. I helgen. Stoltare föräldrar får man banne mig leta efter. Nu tränar hon varje kväll när hon är sådär lagomt övertrött. Vingligt och rangligt. För det mesta landar hon på rumpan. Men gullig som tusan är det. Hon är så duktig våran lilla tjej.
Jag lyckades faktiskt hinna fram med kameran i tid dessutom. Här kommer ett litet klipp.


Glöm inte kika in på min andra blogg HÄR.




Blandad kompott

Nu börjar det gå väldigt långt mellan gångerna jag uppdaterar här. Det beror ganska mycket på att jag har börjat jobba igen och inte riktigt finner tid till allt. Men bättre sent än aldrig.

Istället för att ens försöka minnas allt som hänt den senaste tiden får bilderna förklara. Jag har börjat jobba igen och Micke har tagit över som hemma pappa med Tuva. Det fungerar jättebra och han är väldigt duktig på att hitta på saker på dagarna.

Tuva har fyllt 1 år. För inte allt för länge sedan. Det känns väldigt stort. Tiden från litet knyte till ett barn har bara rasslat till. Jag misstänker att det kommer fortsätta så också. Hux flux börjar hon väll skolan också.

Nattsömnen har det varit si och så med. Micke har fått några halvvakna nätter med henne på vardagsrumsmattan. Jag tror det är resultatet av två nya tänder. Eller jag hoppas det rättare sagt. Nummer 7 och 8 i ordningen. Nu hoppas jag att allt lugnar sig ett par veckor. Så jag för omväxlings skull kan få en natt utan störning. Nu när jag jobbar är sömnen lite viktigare än tidigare.

Än går hon inte. Jag tror inte hon är på särskilt god väg heller. Hon springer däremot runt med lära-gå vagnen som hon inte gjort annat. Hon har kommit på hur man styr den. Hon vänder den också. Vilket gör att hon tar sig mellan alla rum som hon vill med hjälp av vagnen. Vem behöver lära sig gå då? Bjuder på ett litet filmklipp av spektaklet.



Glöm inte kika in på min andra blogg med. Den hittar du HÄR.



Numera vill Tuva helst äta själv och helst kleta och kladda så mycket det bara går.


Bebisfika på kyrkan.



Playdate på lekplatsen med moster och kusinerna.


På busplaneten med pappa.


På öppna föris med pappa.




1:års kalas för hela slanten.


Lilla söt.


Jagar hundarna.




En solig hösteftermiddag.


Tuva hjälpte mig sortera tvätten...


Tuva testar pappas mössa en stund.


Bästa C fotar familjen på bölesholmarna.


1 ärs kalas hos bästa R.



Kramar familjen.

RSS 2.0