Första advent

Julen är den mysigaste tiden på året måste jag säga. Vi satte upp ljustakar och stjärnor i veckan och idag åkte granen upp. Så nu har vi riktigt julmysigt här hemma :D I övrigt har det inte hänt jätte mycket i veckan. Peter och hans tjej har varit här och hälsat på och idag kom farmor förbi.
Imorgon ska vi på första träffen med föräldragruppeen, det ska bli kul.


Julgranen


Gizmo


Diva


Peter


Lilla tigern


Söt


Däckad


Mammamys


Farmor


Skrattar


Kramar familjen.

Sötaste ängel

Det är ju lustigt att man tycker att sitt eget barn är det absolut sötaste som finns. Nu när Tuva har börjat skratta så smälter man helt. Har inte fått en riktigt bra bild på det ännu men det kommer.
Har varit ute och härjat rätt mycket på tradera i veckan och ropat hem en hel del kläder till lillan. Måste säga att det är beroendeframkallande. När man väl börjar vara inne och buda så är det svårt att hålla sig därifrån. Egentligen skulle jag bara ropa hem lite kläder i nästa storlek, men det har blivit rätt mycket och nu börjar jag gå på större storlekar för att kunna ropa hem mer. Bäst jag håller mig därifrån ett tag. Aven om det är billigt så blir det rätt mycket när man slår ihop allt :P



Mys med pappa


Uppklädd inför besök hos mormor


Rockar loss


Sötaste ängel




Skrattar

Kramar familjen.

Lucia fotografering

Idag har vi varit på lucia fotografering för vk. Tror inte bilderna blev så jätte bra. Det visar sig när bilagan kommer ut. Vi hade med oss Sandra och Moa, moster Emma och kusinerna träffade vi där.
I fredags gick hela famljen till babycafé på tegs kyrkan. Vi träffade Sandra och Moa där. Det är verkligen hur mysigt som helst och super billigt fika. Det kommer bli många besök där innan mammaledigheten är slut :)
Baby massage har vi börjat på också. Andra gången i veckan. Hittils har vi lärt oss massera benen, magen och bröst. Instruktöen är super gullig och alla i gruppen är jätte trevliga. En riktigt mysig stund. Jag rekomenderar det starkt.


Vagnmys


Soffmys


Tuva har börjat skratta i veckan, har inte fått ngn riktigt bra bild på det än






Från babycafét










Från busplaneten efter fotograferingen idag

Kramar familjen

Julkort

Eftersom vi vanligtvis har rätt dålig framförhållning tänkte vi att den här gången ska vi vara ute i riktigt god tid. Så vi badade Tuva och tog ett gäng bilder med henne i tomteluva för att få det perfekta julkortet. Tuva tyckte inte det var så överdrivet kul att ligga halvnaken på en filt på soffan men några bra bilder blev det allt :)
Patrik har varit här idag på fika med supersöta Hugo.
På loppisen igår fick sig Tuva en ny begagnad overall och en jeans klänning.



Patrik och Tuva




Patrik och Hugo




Tuva i tomteluva (ingen av dom här är bilden på julkorten)


Lillan med pappa

Kramar familjen :)

Barnvagns fika på kyrkan

Idag har vi varit på barnvagns fika på tegs kyrka med moster och lilla kusin. Mycket trevligt och billigt och gott fika. Det ska vi definitivt gå på fler gånger. Vi har även hunnit med en runda på stan idag och inhandlade en tomteluva till Tuva så vi kan ta en bild till julkorten vi har tänkt att skicka i år.
Tidigare i veckan har Sandra varit och hälsat på med söta Moa. Vi har även varit hos Tess föräldrar och hälsat på. Dels för att dom skulle få nosa på Tuva och dels för att vi skulle få busa med deras 13 veckors valp Amir. Imorgon blir det loppis på Nolia.


Nybadad Tuva


I bärselen med morsan




Sötaste ängel


Sandra och sötaste Moa


Tess och Amir


Tess och Tuvan

Många kramar familjen.

RSS 2.0